Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 10 瓣 蒜头
- 3 支 新鲜小米椒 ,去蒂,切段
- 40 克 二荆条 ,去蒂,切段
- 2 根 葱 ,切末
- 35 克 干辣椒碎
- 20 克 白芝麻
- 10 克 花椒油 (opcjonalnie)
- 10 克 盐
- 170 克 菜籽油
- Wartości odżywcze
- na 1 一份食谱
- Kalorie
- 8423 kJ / 2015 kcal
- Białko
- 17.5 g
- Węglowodany
- 60.7 g
- Tłuszcz
- 196.9 g
- Tłuszcz nasycony
- 22.5 g
- Błonnik
- 34.2 g
- Sód
- 3963.6 mg