
Urządzenia i Akcesoria
生煎包
Przygotowanie 40 min
Czas całkowity 1 godz. 15 min
20 个
Składniki
-
水 ,依面粉的吸水性调整130 - 140 克
-
干酵母粉½ 茶匙
-
糖10 克
-
面粉300 克
-
肉皮冻 ,切块80 克
-
猪肉肉糜 ,建议选择7分瘦3分肥的230 克
-
生抽25 克
-
葱 ,取葱白部分,切末3 支
-
油 ,油煎用1 汤匙
-
热水 ,油煎有适量
-
白芝麻 装饰用1 把
-
葱 ,取葱绿部分,切末3 支
Wartości odżywcze na 1 个
Kalorie
148 kcal /
621 kJ
Białko
9 g
Tłuszcz
6 g
Węglowodany
13.5 g
Błonnik
1.6 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w

爱吃家常菜
8 Przepisów
Chiny
Chiny