生煎包

生煎包

4.8 10 ocen
Przygotowanie 40 min
Czas całkowity 1 godz. 15 min
20 个

Składniki

  • ,依面粉的吸水性调整
    130 - 140 克
  • 干酵母粉
    ½ 茶匙
  • 10 克
  • 面粉
    300 克
  • 肉皮冻 ,切块
    80 克
  • 猪肉肉糜 ,建议选择7分瘦3分肥的
    230 克
  • 生抽
    25 克
  • ,取葱白部分,切末
    3 支
  • ,油煎用
    1 汤匙
  • 热水 ,油煎有
    适量
  • 白芝麻 装饰用
    1 把
  • ,取葱绿部分,切末
    3 支

Wartości odżywcze na 1 个

Kalorie 148 kcal / 621 kJ
Białko 9 g
Tłuszcz 6 g
Węglowodany 13.5 g
Błonnik 1.6 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Możesz także polubić...