
Urządzenia i Akcesoria
巧克力豆餅乾
Przygotowanie 15 min
Czas całkowity 30 min
20 片
Składniki
-
奶油 ,切塊,置於室溫軟化70 克
-
紅糖50 克
-
蛋1 顆
-
香草精¼ 茶匙
-
低筋麵粉130 克
-
無糖可可粉20 克
-
鹽⅛ 茶匙
-
高熔點巧克力 (烘焙用) (可可含量50%)90 克
Wartości odżywcze na 1 片
Kalorie
88.2 kcal /
368.9 kJ
Białko
1.3 g
Tłuszcz
4.8 g
Węglowodany
10.8 g
Błonnik
0.4 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w

對巧克力上癮
11 Przepisów
Tajwan
Tajwan