
Urządzenia i Akcesoria
墨西哥茄汁辣醬烤蛋
Przygotowanie 20 min
Czas całkowity 40 min
2 人份
Składniki
-
油20 克
-
綜合甜椒 ,切條120 克
-
洋蔥 ,切片150 克
-
新鮮辣椒 (任何種類) ,切片10 克
-
匈牙利辣紅椒粉½ 茶匙
-
胡荽籽½ 茶匙
-
鹽½ 茶匙
-
蘋果 ,切片(約2公分)150 克
-
鳳梨 ,切扇形片300 克
-
酸奶油20 克
-
蕃茄糊170 克
-
蛋2 顆
-
切達乳酪 ,刨絲20 克
-
新鮮巴西利 (opcjonalnie) ,少許,切碎
Wartości odżywcze na 1 人份
Kalorie
507 kcal /
2113.5 kJ
Białko
16.5 g
Tłuszcz
22.5 g
Węglowodany
69 g
Błonnik
6.5 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w

關於雞蛋
11 Przepisów
Tajwan
Tajwan