Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 20 克 油
- 120 克 綜合甜椒 ,切條
- 150 克 洋蔥 ,切片
- 10 克 新鮮辣椒 (任何種類) ,切片
- ½ 茶匙 匈牙利辣紅椒粉
- ½ 茶匙 胡荽籽
- ½ 茶匙 鹽
- 150 克 蘋果 ,切片(約2公分)
- 300 克 鳳梨 ,切扇形片
- 20 克 酸奶油
- 170 克 蕃茄糊
- 2 顆 蛋
- 20 克 切達乳酪 ,刨絲
- 新鮮巴西利 ,少許,切碎 (opcjonalnie)
- Wartości odżywcze
- na 1 人份
- Kalorie
- 2113.5 kJ / 507 kcal
- Białko
- 16.5 g
- Węglowodany
- 69 g
- Tłuszcz
- 22.5 g
- Błonnik
- 6.5 g