燻鮭魚蘇格蘭蛋

燻鮭魚蘇格蘭蛋

Brak ocen
Przygotowanie 30 min
Czas całkowity 1 godz. 5 min
6 顆

Składniki

  • 400 克
  • 7 顆
  • 隔夜麵包 ,剝小塊
    150 克
  • 煙燻鮭魚 (冷凍)
    250 克
  • 義大利綜合香料
    1 茶匙
  • 1 小撮
  • 黑胡椒粉
    ¼ 茶匙
  • 6 茶匙
  • 日式美乃滋 (Q比美乃滋)
    20 克

Wartości odżywcze na 1 顆

Kalorie 298.7 kcal / 1248 kJ
Białko 19.8 g
Tłuszcz 15.5 g
Węglowodany 20.3 g
Błonnik 0.7 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Możesz także polubić...