Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 8 - 10 ramitas de perejil fresco (solo las hojas)
- 8 - 10 ramitas de albahaca fresca (solo las hojas)
- 50 g de piñones
- 15 g de zumo de limón
- 50 g de vino blanco seco
- 350 g de solomillo de ternera en filetes finísimos (carpaccio)
- Wartości odżywcze
- na 1 ración
- Kalorie
- 769 kJ / 184 kcal
- Białko
- 19.4 g
- Węglowodany
- 0.8 g
- Tłuszcz
- 11.2 g
- Błonnik
- 1.1 g
Alternatywne przepisy
Texturas de gin-tonic
10h 40min
Solomillo ibérico con alcachofas en salsa de choriceros
40 min
Pollo especiado al tequila
50min
Langostinos con lima y puré de aguacate
1 Std. 20 Min
Clamachela (clara estilo mexicano)
10min
Bricks de patata con yema
2h 20min
Mejillones marinados con crema de azafrán
40 min
Dip de nata y gorgonzola
5min
Carpaccio de ternera con salsa de piñones para dos
5min
Morteruelo
13h 15min
Carrilleras de ibérico en adobo de cerveza negra
4h 20min
Steak tartare
30 min