Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 8 - 10 ramitas de perejil fresco (solo las hojas)
- 8 - 10 ramitas de albahaca fresca (solo las hojas)
- 50 g de piñones
- 15 g de zumo de limón
- 50 g de vino blanco seco
- 350 g de solomillo de ternera en filetes finísimos (carpaccio)
- Wartości odżywcze
- na 1 ración
- Kalorie
- 769 kJ / 184 kcal
- Białko
- 19.4 g
- Węglowodany
- 0.8 g
- Tłuszcz
- 11.2 g
- Błonnik
- 1.1 g
Alternatywne przepisy
Tartar de buey
10 Min
Aceites de hierbas frescas (de utilización inmediata)
20 λεπτ.
Ensalada de frutos del mar con vinagreta de puerro
1 godz. 20 min
Cóctel ocaso
5 λεπτ.
Margarita de hibisco
2h 15min
Boletus con foie en papillote
30min
Cóctel Black Velvet
6sa 10 dk
Carpaccio de ternera con salsa de piñones para dos
5 λεπτ.
Crema de ostras
20 λεπτ.
Crema parmentier al ajo con mejillones a la naranja
30min
Vinagreta de mostaza y eneldo
5 λεπτ.
Sopa fría de tomate, gambas y jamón
1 godz. 20 min