Carpaccio de pulpo

Carpaccio de pulpo

4.2 15 ocen
Przygotowanie 30 min
Czas całkowity 3 godz. 10 min
6 raciones

Składniki

Cocción del pulpo
  • de pulpo congelado (previamente descongelado)
    1200 g
  • de agua
    1200 g
  • de cebolla
    70 g
  • hoja de laurel seca
    1
  • de sal
    ½ cucharadita
Aliño de aceituna negra
  • de aceitunas negras sin hueso
    40 g
  • de zumo de limón
    15 g
  • de aceite de oliva virgen extra
    50 g
  • de guindilla seca desmenuzada (opcjonalnie)
    2 pellizcos
  • de sal en escamas
    1 pellizco

Wartości odżywcze na 1 ración

Kalorie 139 kcal / 998 kJ
Białko 31.18 g
Tłuszcz 12.12 g
Węglowodany 1.17 g
Błonnik 0.44 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Możesz także polubić...