Crema de ostras

Crema de ostras

2.7 7 ocen
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 20 min
6 raciones

Składniki

  • 70 g de nachos de maíz fritos
    70 g de galletas saladas
  • 2 cebollitas francesas
  • 30 g de mantequilla
  • 10 g de aceite de oliva virgen extra
  • 100 g de vino blanco seco
  • 12 ostras (solo los cuerpos, limpios y con su jugo)
  • 1 pellizco de tomillo seco
  • 1 pellizco de pimienta de Cayena molida
  • 1 hoja de laurel seca
  • 1 ramita perejil fresco picado
  • 500 g de caldo de pescado
  • 200 g de nata para cocinar

Poziom trudności

łatwy


Wartości odżywcze na 1 ración

Białko 3.76 g
Kalorie 786 kJ / 188 kcal
Tłuszcz 15.71 g
Błonnik 0.75 g
Węglowodany 7.62 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Może spodoba Ci się również...