Tajine d'agneau aux coings

Tajine d'agneau aux coings

4.0 26 ocen
Przygotowanie 15 min
Czas całkowity 1 godz.
4 portions

Składniki

  • d'huile d'olive
    40 g
  • de viande d'agneau dégraissée et détaillée en cubes
    700 g
  • de gingembre frais en morceaux
    20 g
  • d'ail
    1 gousse
  • d'oignon coupé en deux
    150 g
  • d'eau
    500
  • de sel à ajuster en fonction des goûts
    4 pincées
  • de poivre blanc moulu à ajuster en fonction des goûts
    4 pincées
  • de safran
    1 dose
  • de coings coupés en quartiers
    600 g
  • de miel
    30 g
  • de coriandre fraîche ciselés
    5 brins

Wartości odżywcze na 1 portion

Kalorie 497.5 kcal / 2076.8 kJ
Białko 36.3 g
Tłuszcz 25.5 g
Węglowodany 30 g
Błonnik 3.8 g
Tłuszcz nasycony 7 g
Sód 598 mg

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Możesz także polubić...