Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 12 plátků želatiny
- 500 gramů vody, plus na namáčení želatiny
- 1 vrchovatá čajová lžička zeleninové dochucovací pasty
- 400 gramů zeleného hrášku, čerstvého
- 1 stroužek česneku
- 1 svazek pažitky, čerstvé (10 gramů), nasekané
- 400 gramů zakysané smetany crème fraîche
- 500 gramů bílého jogurtu
- 15 gramů citrónové šťávy
- 1 ½ čajové lžičky soli
- 1 čajová lžička pepře, mletého
- 250 gramů pstruha, uzeného, na kousky (1 cm)
- Wartości odżywcze
- na 1 plátek
- Kalorie
- 610 kJ / 146 kcal
- Białko
- 8 g
- Węglowodany
- 6 g
- Tłuszcz
- 10 g
- Błonnik
- 1.4 g
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Limetkovo - zázvorová pěna
Brak ocen
Salát s quinou a granátovým jablkem
40 min
Ředkvičkový krém s kozím sýrem
3h 10min
Kubánské picadillo
50 menit
Pomerančovo-lososový špíz s jasmínovou rýží
1j
Rizoto s parmazánem a jahodami
25 min
Rýžový dort se sladkou fazolovou pastou adzuki
Brak ocen
Mandarinkový milkshake
5 min
Tiramisu dort se sušenkami Amaretti
7h 30min
Tandoori
5 min
Višňové cookies s kokosem
35 Min
Karpatka
4j 30 menit