Bolo de amêndoa

Bolo de amêndoa

2.7 13 ocen
Przygotowanie 5 min
Czas całkowity 35 min
650 g

Składniki

  • Manteiga q.b. p/ untar
  • amêndoa s/ pele
    340 g
  • sementes de linhaça
    40 g
  • sal
    ½ c. chá de
  • bicarbonato de sódio
    1 c. chá de
  • ovos
    5
  • mel
    10 g
  • azeite
    20 g
  • vinagre de sidra
    20 g

Wartości odżywcze na 100 g

Kalorie 459 kcal / 1917 kJ
Białko 18 g
Tłuszcz 40 g
Węglowodany 7 g
Błonnik 8 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Możesz także polubić...