Bolo de amêndoa
TM6 TM5 TM31

Bolo de amêndoa

2.7 (13 ocen)

Składniki

  • Manteiga q.b. p/ untar
  • 340 g amêndoa s/ pele
  • 40 g sementes de linhaça
  • ½ c. chá de sal
  • 1 c. chá de bicarbonato de sódio
  • 5 ovos
  • 10 g mel
  • 20 g azeite
  • 20 g vinagre de sidra

Wartości odżywcze
na 100 g
Kalorie
1917 kJ / 459 kcal
Białko
18 g
Węglowodany
7 g
Tłuszcz
40 g
Błonnik
8 g

Wygląda smakowicie? Ten i ponad 80 000 innych przepisów czekają na Ciebie!

Bezpłatna rejestracja

Zamów 30-dniowy bezpłatny abonament Cookidoo® i uzyskaj dostęp do wszystkich przepisów. Bez zobowiązań.

Więcej informacji

Alternatywne przepisy