Cheesecake de forno com caramelo e amêndoa

Cheesecake de forno com caramelo e amêndoa

4.7 27 ocen
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 1 godz. 20 min
8 doses

Składniki

Massa
  • amêndoa torrada
    150 g
  • bolachas de água e sal
    300 g
  • manteiga
    160 g
Recheio
  • queijo ricota
    500 g
  • leite condensado
    380 g
  • farinha
    40 g
  • ovos
    4
Cobertura
  • Azeite q.b. p/ fritar
  • amêndoas c/ pele
    3 c. sopa de
  • flor de sal
    1 pitada de
  • leite condensado cozido
    380 g
  • natas
    100 g

Wartości odżywcze na 1 dose

Kalorie 969.1 kcal / 4054.7 kJ
Białko 24.8 g
Tłuszcz 60.1 g
Węglowodany 82.6 g
Błonnik 3.5 g
Tłuszcz nasycony 26.8 g
Sód 591.8 mg

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Możesz także polubić...