![Filete Wellington Filete Wellington](https://assets.tmecosys.com/image/upload/t_web767x639/img/recipe/ras/Assets/31D07A00-E876-4FE4-A2D0-C8D78064460F/Derivates/A25CB83A-DBFB-4854-947A-BE0B8FD88955.jpg)
Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 100 g de aceite de oliva
- 1000 g de filete de res, salpimentado
- 50 g de mostaza
- 600 g de hongos cremini
- 1 diente de ajo, pelado
- 1 cdita de sal
- ½ cdita de pimienta negra molida
- 3 ramitas de perejil fresco, solo las hojas
- 225 g de castañas en agua, drenadas
- 100 g de prosciutto
- 80 g de foie gras
- 400 g de masa hojaldre
- 2 yemas de huevo
- 1 cdita de flor de sal
- Wartości odżywcze
- na 1 porción
- Kalorie
- 3091 kJ / 736 kcal
- Białko
- 39 g
- Węglowodany
- 47 g
- Tłuszcz
- 43 g
- Błonnik
- 2 g
Alternatywne przepisy
Filete de res con salsa de vino tinto
1 godz. 30 min
Fetuccini con salsa Alfredo y camarones
1 Std.
Filete de res con mantequilla de ajo a las hierbas Al vacío TM6
2h 15min
Salmón en costra de almendras con tagliatelle de espárragos
35 Min
Salsa holandesa
15 Min
Paté de salmón ahumado
1h 10min
Filete Wellington
14 Std.
Filete a la pimienta
20 Min
Dip de alcachofa y portobello
30 Min
New York con salsa bernesa
45 godz.
Lomo de cerdo al horno
1 Std. 35 Min
Tacos de lechuga Hunan
35 Min