Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 100 g de aceite de oliva
- 1000 g de filete de res, salpimentado
- 50 g de mostaza
- 600 g de hongos cremini
- 1 diente de ajo, pelado
- 1 cdita de sal
- ½ cdita de pimienta negra molida
- 3 ramitas de perejil fresco, solo las hojas
- 225 g de castañas en agua, drenadas
- 100 g de prosciutto
- 80 g de foie gras
- 400 g de masa hojaldre
- 2 yemas de huevo
- 1 cdita de flor de sal
- Wartości odżywcze
- na 1 porción
- Kalorie
- 3091 kJ / 736 kcal
- Białko
- 39 g
- Węglowodany
- 47 g
- Tłuszcz
- 43 g
- Błonnik
- 2 g
Alternatywne przepisy
Salsa holandesa
15min
Filete de res con salsa de vino tinto
1h 30min
Sandwich de pavo y frambuesa al chipotle
25 min
Solomillo de res con papas y chimichurri
40min
Ostiones Rockefeller
20 min
Filete Wellington
14 Std.
Stroganoff de res TM6
1h
Ensalada César
15min
Fetuccine Alfredo
35 Min
Bocados de pulled pork con ensalada de col
14 Std.
Lomo de cerdo en costra de cacahuate
1h 30min
Roles de canela con glaseado
2h 30 min