Wersje kompatybilne
Mediterrane Köstlichkeit – selbstgebackenes Brot im Tontopf
Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- ½ Würfel Hefe (20 g)
- 125 g Milch
- 250 g Weizenmehl Type 550 und etwas mehr zum Bearbeiten und Bestreuen
- ½ TL Salz
- 1 EL Kräuter der Provence
- 4 getrocknete Tomaten, in Öl, abgetropft
- 8 Oliven, grün, entsteint
- Wartości odżywcze
- na 1 Stück
- Kalorie
- 2119 kJ / 567 kcal
- Białko
- 18 g
- Węglowodany
- 94 g
- Tłuszcz
- 12 g
- Błonnik
- 5.6 g
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Käse-Kräuter-Striezel
1 godz. 35 min
Tomaten-Rosmarin-Cracker
40min
Dattel-Mandel-Focaccia
3h 20min
Brezen-Salat in der Parmesanschale
1 Std. 30 Min
Mandel-Kräuter-Stangen
35min
Geschmolzene Tomaten im Glas
50min
Curry-Zwiebel-Baguette
3 Std.
Gourmet-Cracker
25h 30 min
Walnuss-Knäckebrot
1 Std. 50 Min
Zwiebel-Käse-Focaccia
50min
Venezianische Brötchen
4h 20min
Orientalische Süßkartoffel-Stangen
3 Std. 10 Min