Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 4 Knoblauchzehen
-
4
Stängel Bohnenkraut, frisch, abgezupft
lub 3 TL Bohnenkraut, getrocknet -
6
Zweige Thymian, frisch, abgezupft
lub 4 TL Thymian, getrocknet -
4
Zweige Rosmarin, abgezupft
lub 3 TL Rosmarin, getrocknet, gehackt -
6
Stängel Oregano, frisch, abgezupft
lub 4 TL Oregano, getrocknet - 2 rote Peperoni, entkernt
- 2 TL Fenchelsamen
- 2 TL Paprika edelsüß
- 1 TL Salz
- 1 TL Pfeffer aus der Mühle
- 1 Glas getrocknete Tomaten, in Öl, abgetropft (ca. 200 g), Öl aufgefangen
-
200
g Öl
lub 200 g Olivenöl
- Wartości odżywcze
- na 1 Schraubglas
- Kalorie
- 5792 kJ / 1390 kcal
- Białko
- 3 g
- Węglowodany
- 10 g
- Tłuszcz
- 148 g
- Tłuszcz nasycony
- 14 g
- Błonnik
- 1.1 g
- Sód
- 4 mg
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Paprika-Mandel-Marinade für Gemüse
25min
Thymian-Honig-Dressing
5min
Rote-Bete-Carpaccio mit dicken Bohnen und Ziegenkäse
50min
Kräuterquark
10min
Gegrillte Tempeh-Gemüse-Spieße mit Dip (vegan)
40min
Gurkensalat
10min
Gemüse-Grill-Pfännchen
25min
Gurkensalat
10min
Coleslaw
10min
Kräuter-Schmand-Dip
10min
Pasta- und Pizzasauce
30min
Schnelle Marinade für Grillfleisch
15min