
Urządzenia i Akcesoria
Tarte de cebola e azeitona
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 50 min
4 doses
Składniki
Massa
-
farinha250 g
-
manteiga130 g
-
sal½ c. chá de
-
água70 g
Recheio
-
queijo Emmental50 g
-
cebola variada (amarela, roxa, chalota, etc.) cortada em lâminas400 g
-
azeite40 g
-
sal½ c. chá de
-
orégãos1 c. chá de
-
azeitonas s/ caroço100 g
-
ovos4
-
leite100 g
-
natas100 g
-
pimenta1 pitada de
Wartości odżywcze na 1 dose
Kalorie
828.9 kcal /
3468.2 kJ
Białko
18.2 g
Tłuszcz
57.3 g
Węglowodany
61.7 g
Błonnik
4.3 g
Tłuszcz nasycony
28.4 g
Sód
865 mg
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w

Revista Dezembro 2017
35 Przepisów
Portugalia
Portugalia