Urządzenia i Akcesoria
Gelatinas de fruta
Przygotowanie 5 min
Czas całkowity 5 godz. 15 min
4 doses
Składniki
-
folhas de gelatina neutra6
-
fruta a gosto (laranja, amoras, framboesas, morangos ou manga)250 g
-
água mais q.b. p/ hidratar200 g
-
açúcar light40 g
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 dose
Sód
52.6 mg
Białko
2.9 g
Kalorie
271.1 kJ /
64.8 kcal
Tłuszcz
0.1 g
Błonnik
0.6 g
Tłuszcz nasycony
0 g
Węglowodany
13.9 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w
Sobremesas
30 Przepisów
Portugalia
Portugalia
Może spodoba Ci się również...
Mousse light de frutos silvestres
10 min
Croissants recheados com creme de chocolate
3 godz.
Chá verde fresco com erva cidreira e pepino
15 min
Gelatinas de leite
7 godz. 30 min
Mousse de chocolate
3 godz.
Legumes miniatura em papelote com manteiga aromatizada com tomilho
45 min
Tempestade de café
10 min
Cocktail de ice tea
1 godz. 30 min
Gelatina arco-íris
7 godz.
Xarope de cenoura da avó Rina
96 godz.
Esparguete à portuguesa
45 min
Mousse de chocolate negro
3 godz.