Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 6 folhas de gelatina neutra
- 250 g fruta a gosto (laranja, amoras, framboesas, morangos ou manga)
- 200 g água, mais q.b. p/ hidratar
- 40 g açúcar light
- Wartości odżywcze
- na 1 dose
- Kalorie
- 271.1 kJ / 64.8 kcal
- Białko
- 2.9 g
- Węglowodany
- 13.9 g
- Tłuszcz
- 0.1 g
- Tłuszcz nasycony
- 0 g
- Błonnik
- 0.6 g
- Sód
- 52.6 mg
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Baguetes com azeite, alho e coentros
Brak ocen
Semifrio marmoreado
4h 20min
Pudim de caju
Brak ocen
Bolo de chocolate
1h 20min
Bolo de chocolate sem glúten
45 Min
Crepes de aveia
10min
Pudim de morcela com trilogia de manga
9 Std. 30 Min
Gelatinas de leite
7 godz. 30 min
Gelatina arco-íris
7h
Omelete no pão
40min
Néctar de citrinos
10min
Mousse de chocolate
3hod.