Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 1400 g água
- 85 g gelatina em pó de maracujá e morango
- Óleo q.b. p/ untar
- 85 g gelatina em pó de tutti frutti
- 200 g leite de coco
- 85 g gelatina em pó de limão
- 85 g gelatina em pó de frutos tropicais
- Wartości odżywcze
- na 1 dose
- Kalorie
- 514.1 kJ / 122.9 kcal
- Białko
- 18.6 g
- Węglowodany
- 5.8 g
- Tłuszcz
- 2.3 g
- Tłuszcz nasycony
- 2.3 g
- Błonnik
- 0.1 g
- Sód
- 50.6 mg
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Ice tea de limão e lúcia-lima
40min
Sobremesa de gelatina
7 godz.
Gelatinas de leite
7h 30min
Bolacha gigante
4 Std. 15 Min
Gelatina de champanhe e frutos vermelhos
6 godz. 20 min
Cozer 700-1200 g de batata-nova
50 Min
Gelatinas de fruta
5h 15 min
Bomba de chocolate branco e framboesas
3 Std. 45 Min
Ovo estrelado
40min
Néctar de frutos tropicais
10 Min
Massa
25 min
Salada-russa
50 Min