
Urządzenia i Akcesoria
Gelatina arco-íris
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 7 godz.
12 doses
Składniki
-
água1400 g
-
gelatina em pó de maracujá e morango85 g
-
Óleo q.b. p/ untar
-
gelatina em pó de tutti frutti85 g
-
leite de coco200 g
-
gelatina em pó de limão85 g
-
gelatina em pó de frutos tropicais85 g
Wartości odżywcze na 1 dose
Kalorie
122.9 kcal /
514.1 kJ
Białko
18.6 g
Tłuszcz
2.3 g
Węglowodany
5.8 g
Błonnik
0.1 g
Tłuszcz nasycony
2.3 g
Sód
50.6 mg
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w

Festas de crianças
11 Przepisów
Portugalia
Portugalia