Gelatina arco-íris

Gelatina arco-íris

4.6 12 rating
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 7 godz.
12 doses

Składniki

  • água
    1400 g
  • gelatina em pó de maracujá e morango
    85 g
  • Óleo q.b. p/ untar
  • gelatina em pó de tutti frutti
    85 g
  • leite de coco
    200 g
  • gelatina em pó de limão
    85 g
  • gelatina em pó de frutos tropicais
    85 g

Poziom trudności

średni


Wartości odżywcze na 1 dose

Sód 50.6 mg
Białko 18.6 g
Kalorie 514.1 kJ / 122.9 kcal
Tłuszcz 2.3 g
Błonnik 0.1 g
Tłuszcz nasycony 2.3 g
Węglowodany 5.8 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Może spodoba Ci się również...