Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 60 g d'oignon, coupé en deux
- 5 branches de persil frais, équeutées
- 10 g d'huile d'olive
- 400 g de viande hachée mixte, porc et bœuf
- 20 g de chapelure
- 2 œufs
- 1 c. à café sel, et 2 pincées pour la sauce à la ciboulette
- 2 pincées de poivre moulu
- 2 pincées de noix de muscade fraîchement râpée
- 500 g d'eau
- ½ bouquet de ciboulette fraîche
- 250 g de crème fraîche épaisse, 30% m.g. min.
- 1 c. à café de jus de citron
- 1 c. à café de mayonnaise
- 1 concombre
- 10 radis roses
- Wartości odżywcze
- na 1 morceau
- Kalorie
- 365 kJ / 87 kcal
- Białko
- 5 g
- Węglowodany
- 2 g
- Tłuszcz
- 7 g
- Błonnik
- 1 g
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Cupcakes chocolat-cacahuète
50 min
Pizza aux 3 farines
1h 35 min.
Crêpes suzette
35 min
Smoothie fraîcheur
5min
Marsala chaud
Brak ocen
Œufs farcis
30 min
Sauce au piment doux
10min
Smoothie exotique
10min
Cupcakes aux confiseries à la fraise
1h 15min
Minipizzas momie
2h 45min
Agneau de Pâques vapeur et petits légumes
1 godz. 30 min
Gratin de chou-fleur sans gluten
1 godz. 10 min