Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 100 g Olivenöl
- 80 g Karamellsauce, selbst gemacht (siehe Tipp)
- 40 g Weißwein, trocken
- 1 Vanilleschote, nur das Mark
- 250 g Maracujamark
- 2 Maracujas, nur die Kerne
- Wartości odżywcze
- na 500 g
- Kalorie
- 6233 kJ / 1488 kcal
- Białko
- 7 g
- Węglowodany
- 75 g
- Tłuszcz
- 123 g
- Tłuszcz nasycony
- 15 g
- Błonnik
- 3.5 g
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Entenbrust mit Orangen-Zabaglione
2h
Rib Eye mit Béarnaise
1h 50min
Entenbrust mit Orangen-Zabaglione
1 Std. 20 Min
Lachs mit Teriyaki-Mayonnaise und Tomatensalat
2h
Lauwarme Safranbirnen mit Zabaglione
2h 20min
Geröstete Safranmandeln
1 Std. 30 Min
Gewürzpaste für Fischbrühe
40 Min
Karamellsauce, salzig
20 min
Graupenrisotto
50 min
Aprikosensenf
30 Min
Kalbskoteletts Sous-vide
1 Std. 10 Min
Spargelsuppe mit Putenklößchen und Lauchöl
1h 15min