Urządzenia i Akcesoria
Maracuja-Olivenöl-Emulsion
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 15 min
500 g
Składniki
-
Olivenöl100 g
-
Karamellsauce selbst gemacht (siehe Tipp)80 g
-
Weißwein, trocken40 g
-
Vanilleschote nur das Mark1
-
Maracujamark250 g
-
Maracujas nur die Kerne2
Poziom trudności
średni
Wartości odżywcze na 500 g
Białko
7 g
Kalorie
6233 kJ /
1488 kcal
Tłuszcz
123 g
Błonnik
3.5 g
Tłuszcz nasycony
15 g
Węglowodany
75 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w
Andi Schweiger
9 Przepisów
Niemcy
Niemcy
Może spodoba Ci się również...
Sauce Béarnaise
40 min
Vitello Tonnato
48 godz.
Gin-Basil-Smash
10 min
Sauce Choron
20 min
Getrüffelte Maronensuppe mit geräucherter Ente
30 min
Süß-scharfes Mangodressing
10 min
Bloody Mary mit Paprika
15 min
Mayonnaise mit gebrannten Frühlingszwiebeln
20 min
Spargel-Panna-Cotta mit geräucherter Entenbrust
2 godz. 45 min
Sweet Hot Gazpacho
25 min
Romana-Röllchen mit Caesar-Dip
1 godz.
Invertzucker-Sirup
1 godz. 10 min