Urządzenia i Akcesoria
Maracuja-Olivenöl-Emulsion
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 15 min
500 g
Składniki
-
Olivenöl100 g
-
Karamellsauce selbst gemacht (siehe Tipp)80 g
-
Weißwein, trocken40 g
-
Vanilleschote nur das Mark1
-
Maracujamark250 g
-
Maracujas nur die Kerne2
Poziom trudności
średni
Wartości odżywcze na 500 g
Białko
7 g
Kalorie
6233 kJ /
1488 kcal
Tłuszcz
123 g
Błonnik
3.5 g
Tłuszcz nasycony
15 g
Węglowodany
75 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w
Andi Schweiger
9 Przepisów
Niemcy
Niemcy
Może spodoba Ci się również...
Sherry-Zimt-Pflaumen
1 godz. 20 min
Ajvar-Mayonnaise für Artischocken
5 min
Karamell-Parfait
7 godz.
Möhren in Zitronenöl
45 min
Polenta mit Trüffel und Ei
35 min
Vitello Tonnato
48 godz.
Safran-Aioli
40 min
Vanille-Zabaglione
15 min
Petersilienöl
2 godz. 15 min
Käsefondue (mediterran)
25 min
Parmesansüppchen
25 min
Thunfischtatar mit Avocadocreme
20 min