![Maracuja-Olivenöl-Emulsion Maracuja-Olivenöl-Emulsion](https://assets.tmecosys.com/image/upload/t_web767x639/img/recipe/ras/Assets/44b3dd2e-6a26-4206-93f2-93646792eca0/Derivates/20e620d7-78d8-49b8-9d24-1f7750e2a5e2.jpg)
Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 100 g Olivenöl
- 80 g Karamellsauce, selbst gemacht (siehe Tipp)
- 40 g Weißwein, trocken
- 1 Vanilleschote, nur das Mark
- 250 g Maracujamark
- 2 Maracujas, nur die Kerne
- Wartości odżywcze
- na 500 g
- Kalorie
- 6233 kJ / 1488 kcal
- Białko
- 7 g
- Węglowodany
- 75 g
- Tłuszcz
- 123 g
- Tłuszcz nasycony
- 15 g
- Błonnik
- 3.5 g
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Lachs mit Teriyaki-Mayonnaise und Tomatensalat
2 Std.
Coleslaw Hawaii
25 min
Garnelen-Salat mit Pfirsichen
1 Std.
Lachs mit Fenchel-Apfel-Salat
1 Std.
Sherry-Zimt-Pflaumen
1 Std. 20 Min
Lachs mit Fenchel-Apfel-Salat
1 Std.
Lachs mit Teriyaki-Mayonnaise und Tomatensalat
2 Std.
Zwiebel-Chutney
40 min
Frankfurter Kräuter-Pesto
10 min
Zwiebel-Balsamico-Chutney
1 Std.
Aprikosen-Curry-Sauce
35 min
Klassische Zabaglione
15 min