Urządzenia i Akcesoria
Lemon and coconut blondies
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 40 min
16 portions
Składniki
-
unsalted butter for greasing
-
white sugar300 g
-
lemon zest only, no white pith1
-
unsalted butter cut into pieces250 g
-
eggs4
-
shredded coconut plus extra for sprinkling80 g
-
plain flour230 g
-
lemon juice (approx. 1 lemon)40 g
-
vegetable oil40 g
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Sód
25.2 mg
Białko
3.8 g
Kalorie
1381.9 kJ /
329 kcal
Tłuszcz
21.6 g
Błonnik
1.5 g
Tłuszcz nasycony
13 g
Węglowodany
29.8 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Peanut butter choc chip slice
1 godz. 15 min
Salted caramel slice
2 godz. 30 min
Basic muffin mix
30 min
Banana bread
1 godz. 50 min
ANZAC biscuits
40 min
Butter biscuits
50 min
Caramel macadamia slice
45 min
Basic muffin mix
30 min
Chocolate "feed a crowd" cake
1 godz.
Apple and cinnamon muffins
35 min
ANZAC slice
1 godz. 40 min
Caribbean carrot cake
2 godz. 10 min