Urządzenia i Akcesoria
Schneller Tomaten-Ricotta-Pie
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 40 min
4 Portionen
Składniki
-
Blätterteig aus dem Kühlregal (z.B. von Tante Fanny)1 Pck.
-
Schalotten40 g
-
Parmesan in Stücken100 g
-
Ricotta250 g
-
Salz1 TL
-
Pfeffer½ TL
-
Cherry-Tomaten halbiert250 g
Poziom trudności
średni
Wartości odżywcze na 1 Portion
Białko
19 g
Kalorie
1870 kJ /
447 kcal
Tłuszcz
28 g
Błonnik
2.5 g
Węglowodany
26 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w
5 Freunde
10 Przepisów
Niemcy
Niemcy
Może spodoba Ci się również...
Tomaten-Mascarpone-Quiche
1 godz. 30 min
Spinat-Frischkäse-Schnecke
50 min
Spinattarte
1 godz. 20 min
Paprika-Ricotta-Quiche
2 godz.
Gemüse-Kopenhagener
45 min
Blätterteig-Gorgonzola-Quiche
1 godz.
Tarte provençale
1 godz. 40 min
Vier-Käse-Quiche mit Bacon
1 godz.
Mediterraner Ciabatta-Auflauf
35 min
Walnuss-Risotto mit gebackenen Tomaten
40 min
Zitronen-Ziti mit Mascarpone
1 godz.
Flammkuchen mit Ziegenkäse und Honig
35 min