Urządzenia i Akcesoria
Vichyssoisse
Przygotowanie 20 min
Czas całkowity 3 godz.
6 Portionen
Składniki
-
Schalotten halbiert (ca. 80 g)3
-
Porree weiße Teile, in Stücken350 g
-
Butter in Stücken150 g
-
Kartoffeln, mehligkochend in Stücken350 g
-
Geflügelfond1000 g
-
Salz½ TL
-
weißer Pfeffer, gemahlen½ TL
-
Sahne200 g
-
Salz
-
Schnittlauch in feinen Röllchen½ Bund
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 Portion
Białko
12 g
Kalorie
2001 kJ /
479 kcal
Tłuszcz
41 g
Błonnik
3.2 g
Węglowodany
14 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w
Paris, mon Amour!
12 Przepisów
Niemcy
Niemcy
Może spodoba Ci się również...
Pissaladière
1 godz. 20 min
Christophene-Cremesuppe mit Räuchersaibling
35 min
Gazpacho
20 min
Beurre blanc - helle Buttersauce
20 min
Erbsen-Minz-Suppe
40 min
Wassermelonen- Gazpacho
1 godz. 30 min
Kalte Caprese-Suppe
2 godz. 15 min
Gazpacho | Petersilie | Burrata
1 godz. 50 min
Gazpacho Andalusia
40 min
Wildpastetchen mit Portwein-Gelee
2 godz. 20 min
Kaffee-Sabayon
10 min
Gazpacho à la Sansibar mit Avocadotatar
30 min