
Urządzenia i Akcesoria
Kartoffelsalat mit Kichererbsen und Spinat
Przygotowanie 20 min
Czas całkowity 1 godz.
2 Portionen
Składniki
-
Knoblauchzehe1
-
Kartoffeln, festkochend (z.B. Drillinge), gewaschen, geviertelt350 g
-
Sonnenblumenöl1 EL
-
Salz¾ TL
-
Pfeffer¾ TL
-
Sesam2 EL
-
Petersilie abgezupft3 Stängel
-
Olivenöl2 EL
-
Sesamöl, geröstet1 EL
-
Balsamico, hell2 EL
-
Honig½ TL
-
Senf½ TL
-
Babyspinat, frisch100 g
-
Cherry-Tomaten halbiert100 g
-
Kichererbsen, aus der Dose abgetropft120 g
-
Frühlingszwiebeln in Ringen (5 mm)2
Wartości odżywcze na 1 Portion
Kalorie
489 kcal /
2047 kJ
Białko
13 g
Tłuszcz
27 g
Węglowodany
44 g
Błonnik
9.3 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w

Iss dich fit!
10 Przepisów
Niemcy
Niemcy