Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 270 g de chocolate fondant para postres (50% cacao) en trozos
- 85 g de mantequilla (a temperatura ambiente) en trozos
- 170 g de queso cremoso (tipo Philadelphia®)
- 240 g de azúcar glas
- 30 g de cacao puro en polvo
- ½ cucharadita de sal
- 1 yogur griego
- Wartości odżywcze
- na 800 g
- Kalorie
- 16221 kJ / 3880.8 kcal
- Białko
- 40.5 g
- Węglowodany
- 374.4 g
- Tłuszcz
- 244.3 g
- Błonnik
- 32.8 g
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Ganache de chocolate
1h 10min
Red velvet cake
5sa
Tarta de frambuesas y chocolate
7 Std.
Frosting de chocolate y mantequilla
10 dk
Chiffon de chocolate y buttercream
2 godz. 30 min
Mini tartas de chocolate con crema de mantequilla
1hod.
Frosting de mascarpone y cacao
10 dk
Chocolate dripping cake (Tarta de goteo)
5sa
Glaseado blanco
5 dk
Tarta adikosh
2 Std.
Tarta Selva Negra (schwarzwälder Kirschtorte)
2 Std. 10 Min
Bizcocho triple de chocolate
2 Std. 20 Min