Urządzenia i Akcesoria
Frosting de chocolate y queso cremoso
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 10 min
800 g
Składniki
-
270 g de chocolate fondant para postres (50% cacao) en trozos
-
85 g de mantequilla (a temperatura ambiente) en trozos
-
170 g de queso cremoso (tipo Philadelphia®)
-
240 g de azúcar glas
-
30 g de cacao puro en polvo
-
½ cucharadita de sal
-
1 yogur griego
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 800 g
Białko
40.5 g
Kalorie
16221 kJ /
3880.8 kcal
Tłuszcz
244.3 g
Błonnik
32.8 g
Węglowodany
374.4 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w
Chocolate
114 Przepisów
Hiszpania
Hiszpania
Może spodoba Ci się również...
Tarta de piña y coco con frosting de rosas
5 godz.
Ganache de chocolate
1 godz. 10 min
Red velvet cupcakes
1 godz.
Tarta rosquilla gigante (doughnut)
3 godz. 30 min
Chiffon de chocolate y buttercream
2 godz. 30 min
Bizcocho triple de chocolate
2 godz. 20 min
Chocolate dripping cake (Tarta de goteo)
5 godz.
Frosting de chocolate y mantequilla
10 min
Coberturas de chocolate y aceite
15 min
Frosting de mascarpone y cacao
10 min
Red velvet cake
5 godz.
Ganache de chocolate blanco
1 godz. 5 min