Magdalenas con corazón de mermelada (sin gluten)

Magdalenas con corazón de mermelada (sin gluten)

3.8 17 ocen
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 50 min
12 unidades

Składniki

  • 140 g de azúcar
  • 5 tiras de piel de limón (solo la parte amarilla)
  • 150 g de harina de arroz casera o certificada sin gluten
  • 80 g de fécula de patata certificada sin gluten
  • 125 g de yogur natural (consultar lista FACE)
  • 50 g aceite de girasol
  • 3 huevos
  • 2 cucharaditas de polvo de hornear (consultar lista FACE)
  • 12 cucharaditas de mermelada de cualquier sabor

Poziom trudności

łatwy


Wartości odżywcze na 1 unidad

Białko 3.75 g
Kalorie 807 kJ / 193 kcal
Tłuszcz 6.19 g
Błonnik 0.75 g
Węglowodany 30.72 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Może spodoba Ci się również...