Muffins de batata-doce

Muffins de batata-doce

4.8 20 ocen
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 30 min
16 unidades

Składniki

  • Manteiga q.b. p/ untar
  • queijo parmesão
    50 g
  • batata-doce cortada em pedaços
    400 g
  • cebolo (sping onion)
    40 g
    40 g alho-francês
  • malagueta (opcjonalnie)
    ½
  • ovos
    6
  • requeijão
    120 g
  • farinha integral mais q.b. p/ polvilhar
    180 g
  • fermento p/ bolos
    1 c. chá de
  • tomilho-limão só as folhas
    6 pés de
  • sal
    1 c. chá de
  • sementes de papoila
    1 c. sopa de
  • sementes de abóbora
    1 c. sopa de

Wartości odżywcze na 1 unidade

Kalorie 132 kcal / 553 kJ
Białko 7 g
Tłuszcz 6 g
Węglowodany 12 g
Błonnik 2 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Możesz także polubić...