Urządzenia i Akcesoria
Bulgur-Salat mit Rucola, Pfirsich und Avocado
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 35 min
4 Portionen
Składniki
-
Wasser800 g
-
Bulgur120 g
-
Mandeln50 g
-
Rucola100 g
-
Pfirsiche (à ca. 200 g), in Stücken (1 cm)3
-
Avocado (ca. 250 g), in Stücken (1 cm)1
-
Zitronensaft30 g
-
Olivenöl30 g
-
Honig10 g
-
Kreuzkümmel, gemahlen½ TL
-
Salz1 TL
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 Portion
Białko
8 g
Kalorie
1828 kJ /
436 kcal
Tłuszcz
26 g
Błonnik
10.4 g
Węglowodany
35 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w
Salätchen?
11 Przepisów
Niemcy
Niemcy
Może spodoba Ci się również...
Grapefruit-Avocado-Salat
25 min
Bulgur-Kichererbsen-Salat
2 godz. 45 min
Bunter Quinoa-Salat
50 min
Quinoasalat mit Himbeeren und Walnüssen
1 godz. 15 min
Würziger Dinkelnudelsalat
40 min
Winterlicher Quinoasalat
40 min
Linsen-Garnelen-Bowl mit Kräutersauce
40 min
Lauwarmer Pastasalat mit Erdnuss-Dressing
30 min
Curry-Brokkoli-Salat mit Mango
10 min
Spinat-Süßkartoffel-Salat mit Walnuss-Pesto
30 min
Quinoasalat mit Trauben und Käse
45 min
Brokkoli-Mango-Salat
10 min