Urządzenia i Akcesoria
Conchas
Przygotowanie 35 min
Czas całkowity 3 godz. 15 min
10 pieces
Składniki
Sugar Paste
-
sugar3 ½ oz
-
unsalted butter diced, room temperature2 oz
-
large egg1
-
bread flour6 ½ oz
-
corn starch2 tbsp
-
baking powder½ tsp
Dough
-
whole milk2 oz
-
water2 oz
-
active dry yeast (1 packet/envelope)2 ¼ tsp
-
bread flour plus extra to dust10 ½ oz
-
corn starch2 tbsp
-
sugar1 ½ oz
-
salt1 tsp
-
vanilla extract (opcjonalnie)1 tsp
-
large egg1
-
unsalted butter diced, room temperature3 oz
Poziom trudności
średni
Wartości odżywcze na 1 piece
Sód
276 mg
Białko
8.4 g
Kalorie
1534.5 kJ /
366.8 kcal
Tłuszcz
14 g
Błonnik
1.6 g
Tłuszcz nasycony
7.9 g
Węglowodany
52.1 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Eggnog Bundt Cake
1 godz. 45 min
Pozole Rojo
2 godz. 5 min
Skillet Chocolate Chip Cookie
40 min
Rajas and Cheese Tamales with Salsa Verde
3 godz. 10 min
Polvorones - Wedding Cookies
1 godz. 30 min
Guava Paste Cookies
45 min
Southern Banana Pudding
4 godz. 45 min
Cheesy Mac with "Velvety" Cheese
4 godz. 40 min
Pan de Muerto
4 godz.
Gorditas de Chicharrón
1 godz. 40 min
Budín de Pan Cubano (Bread Pudding)
3 godz.
Tinga de Pollo
40 min