Urządzenia i Akcesoria
Chicken Enfrijoladas
Przygotowanie 25 min
Czas całkowity 50 min
4 portions
Składniki
Poached Chicken
-
whole black peppercorns½ tsp
-
yellow onions cut into pieces4 oz
-
garlic cloves2
-
fresh cilantro plus extra to garnish3 sprigs
-
chicken breasts, skinless, boneless organic (approx. 4 breasts)28 oz
-
Parmesan stock cubes frozen (see Tip)2
-
water plus extra if needed to fully submerge40 oz
Black Bean Sauce
-
black beans undrained (30 oz, including liquid)2 cans
-
tomatoes halved8 oz
-
2 tsp homemade salt substitute and flavor enhancervegetable stock paste2 tsp
-
red onions cut into pieces, plus extra, sliced, to garnish4 oz
-
garlic clove1
-
oregano¼ tsp
-
chipotle chilies, in adobo sauce, canned to taste1 - 2
-
salt½ tsp
-
extra virgin olive oil½ oz
-
corn tortillas (see Tip)12
Assembly
-
cotija cheese crumbled4 oz
-
Mexican crema to drizzle
-
lime in wedges1
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Sód
755 mg
Białko
74 g
Kalorie
3477 kJ /
831 kcal
Tłuszcz
18 g
Błonnik
24 g
Tłuszcz nasycony
7 g
Węglowodany
95 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Pollo Pibil
1 godz. 30 min
Cochinita Pibil
4 godz.
Stuffed Chicken with Peanut Pipián
50 min
Tuna Avocado Bowl
50 min
Parmesan Stock Cubes
35 min
Picadillo (Texas Hash)
40 min
Pozole Rojo
2 godz. 5 min
Chicken Avocado Gorditas
1 godz.
Chicken Enchiladas
40 min
Pozole Verde
2 godz.
Tinga de Pollo (TM6 Metric)
40 min
Tinga de Pollo
40 min