
Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
Poached Chicken
- ½ tsp whole black peppercorns
- 4 oz yellow onions cut into pieces
- 2 garlic cloves
- 3 sprigs fresh cilantro plus extra to garnish
- 28 oz chicken breasts, skinless, boneless organic (approx. 4 breasts)
- 2 Parmesan stock cubes frozen (see Tip)
- 40 oz water plus extra if needed to cover
Black Bean Sauce
- 2 cans black beans undrained (30 oz, including liquid)
- 8 oz tomatoes halved
-
2
tsp vegetable stock paste
lub 2 tsp homemade salt substitute and flavor enhancer (see Tip) - 4 oz red onions cut into pieces, plus extra, sliced, to garnish
- 1 garlic clove
- ¼ tsp oregano
- 1 - 2 chipotle chilies, in adobo sauce, canned to taste
- ½ tsp salt
- ½ oz extra virgin olive oil
- 12 corn tortillas (see Tip)
Assembly
- 4 oz cotija cheese crumbled
- Mexican crema to drizzle
- 1 lime in wedges
- Wartości odżywcze
- na 1 portion
- Kalorie
- 831 kcal / 3477 kJ
- Białko
- 74 g
- Tłuszcz
- 18 g
- Węglowodany
- 95 g
- Błonnik
- 24 g
- Tłuszcz nasycony
- 7 g
- Sód
- 755 mg