Chicken Enfrijoladas

Chicken Enfrijoladas

4.4 27 ocen
Przygotowanie 25 min
Czas całkowity 50 min
4 portions

Składniki

Poached Chicken
  • whole black peppercorns
    ½ tsp
  • yellow onions cut into pieces
    4 oz
  • garlic cloves
    2
  • fresh cilantro plus extra to garnish
    3 sprigs
  • chicken breasts, skinless, boneless organic (approx. 4 breasts)
    28 oz
  • Parmesan stock cubes frozen (see Tip)
    2
  • water plus extra if needed to fully submerge
    40 oz
Black Bean Sauce
  • black beans undrained (30 oz, including liquid)
    2 cans
  • tomatoes halved
    8 oz
  • vegetable stock paste
    2 tsp
    2 tsp homemade salt substitute and flavor enhancer
  • red onions cut into pieces, plus extra, sliced, to garnish
    4 oz
  • garlic clove
    1
  • oregano
    ¼ tsp
  • chipotle chilies, in adobo sauce, canned to taste
    1 - 2
  • salt
    ½ tsp
  • extra virgin olive oil
    ½ oz
  • corn tortillas (see Tip)
    12
Assembly
  • cotija cheese crumbled
    4 oz
  • Mexican crema to drizzle
  • lime in wedges
    1

Poziom trudności

łatwy


Wartości odżywcze na 1 portion

Sód 755 mg
Białko 74 g
Kalorie 3477 kJ / 831 kcal
Tłuszcz 18 g
Błonnik 24 g
Tłuszcz nasycony 7 g
Węglowodany 95 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Może spodoba Ci się również...