Pozole Blanco

Pozole Blanco

3.4 7 ocen
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 1 godz. 40 min
8 portions

Składniki

  • white onion cut into pieces
    5 oz
  • radishes trimmed, halved
    5 oz
  • garlic cloves
    3
  • dried bay leaves
    2
  • fresh thyme
    1 sprig
  • fresh marjoram
    1 sprig
  • salt divided
    2 tsp
  • water divided
    43 oz
  • pork loin cubed (1 in.)
    42 oz
  • hominy (approx. 14.5 oz) drained
    1 can
  • romaine lettuce chopped
    8 oz
  • limes cut into wedges, to serve
    1 - 2
  • dried Mexican oregano
    2 tsp
  • dried bird's eye chilies to taste
  • corn tostadas to serve

Wartości odżywcze na 1 portion

Kalorie 243 kcal / 1017 kJ
Białko 35 g
Tłuszcz 6 g
Węglowodany 11 g
Błonnik 3 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Możesz także polubić...