Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 5 oz white onion, cut into pieces
- 5 oz radishes, trimmed, halved
- 3 garlic cloves
- 2 dried bay leaves
- 1 sprig fresh thyme
- 1 sprig fresh marjoram
- 2 tsp salt, divided
- 43 oz water, divided
- 42 oz pork loin, cubed (1 in.)
- 1 can hominy (approx. 14.5 oz) drained
- 8 oz romaine lettuce, chopped
- 1 - 2 limes, cut into wedges, to serve
- 2 tsp dried Mexican oregano
- dried bird's eye chilies, to taste
- corn tostadas, to serve
- Wartości odżywcze
- na 1 portion
- Kalorie
- 1017 kJ / 243 kcal
- Białko
- 35 g
- Węglowodany
- 11 g
- Tłuszcz
- 6 g
- Błonnik
- 3 g
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Tinga de Pollo (TM6)
40 min
Mushroom and Artichoke Dip
25 min
Rice cake with sweet azuki bean paste
8 Std. 30 Min
Tamale Pie (Anna)
1 Std. 30 Min
Grilled Tri-Tip with Creamed Spinach
3 Std.
Pan de Muerto
4 godz.
Chipotle Sabayon Poached Eggs (Jeremiah Stone and Fabian von Hauske)
45min
Tamales Verdes
2 godz. 55 min
Tinga de Pollo (TM5 Metric)
30 min
Gorditas de Chicharrón
1 Std. 40 Min
Pollo Pibil
1 Std. 30 Min
Pozole Rojo
2 godz. 5 min