Urządzenia i Akcesoria
Pozole Blanco
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 1 godz. 40 min
8 portions
Składniki
-
white onion cut into pieces5 oz
-
radishes trimmed, halved5 oz
-
garlic cloves3
-
dried bay leaves2
-
fresh thyme1 sprig
-
fresh marjoram1 sprig
-
water divided43 oz
-
pork loin cubed (1 in.)42 oz
-
salt divided2 tsp
-
hominy (approx. 14.5 oz) drained1 can
-
romaine lettuce chopped8 oz
-
limes cut into wedges, to serve1 - 2
-
dried Mexican oregano2 tsp
-
dried bird's eye chilies to taste
-
corn tostadas to serve
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Białko
35 g
Kalorie
1017 kJ /
243 kcal
Tłuszcz
6 g
Błonnik
3 g
Węglowodany
11 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w
Viva México!
11 Przepisów
Stany Zjednoczone
Stany Zjednoczone
Może spodoba Ci się również...
Harvest Punch
30 min
Chicken and Quinoa Salad
50 min
Pork Tortas
2 godz. 20 min
Horchata "Coconut Water"
5 min
Mini Bacon and Egg Souffles
20 min
Watermelon and Salmon Ceviche Stack
30 min
Coquito (Puerto Rican Eggnog)
2 godz. 15 min
Corn Cake with Eggnog Sauce (Anna)
1 godz. 20 min
Tamales Verdes
2 godz. 55 min
Sopapilla
1 godz. 10 min
Sirloin Steaks and Herb Butter with Rosemary Potatoes and Broccoli
45 min
Pozole Rojo
2 godz. 5 min