Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 220 g d'eau
- 10 g de levure boulangère fraîche
- 400 g de farine de blé, et un peu pour fariner
- 1 c. à café de sel
- 15 g d'huile d'olive
- 100 g de crème fraîche épaisse, 40% m.g. min.
- 150 g de mozzarella à cuire
- 100 g de fromage à pâte pressée, type comté
- 150 g de fromage bleu, type fourme d'Ambert, coupé en morceaux
- 100 g de fromage de chèvre, coupé en morceaux
- 4 pincées de poivre fraîchement moulu
- Wartości odżywcze
- na 1 part
- Kalorie
- 1743.8 kJ / 415.8 kcal
- Białko
- 17.8 g
- Węglowodany
- 36.8 g
- Tłuszcz
- 21.5 g
- Błonnik
- 1.9 g
Alternatywne przepisy
Pizza quatre saisons au chèvre
1 godz. 45 min
Pizza couronne
2h 30min
Pizza au saumon fumé
1h 35 min.
Pizza quatre fromages
1h 40min
Pizza au poulet, oignons et chèvre
3h 10min
Pizzas marinara
3h
Chausson nîmois
2h
Quiche aux deux fromages et ail confit
2 godz. 10 min
Pizza chèvre-miel
1 Std. 50 Min
Pizza XXL
3h
Minipizzas variées
1 Std. 50 Min
Pizza poivron chèvre et chorizo
2h