
Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 120 g de chocolat noir 50% de cacao en morceaux
- 120 g de beurre demi-sel coupé en morceaux et un peu pour le moule
- 2 œufs
- 60 g de sucre en poudre
- 45 g de farine de blé et un peu pour le moule
- 1 c. à café de levure chimique
- 15 g de fécule de maïs
- 1 pincée de fleur de sel
- Wartości odżywcze
- na 1 part
- Kalorie
- 274.9 kcal / 1150.4 kJ
- Białko
- 3.9 g
- Tłuszcz
- 20.1 g
- Węglowodany
- 20.4 g
- Błonnik
- 1.9 g
- Tłuszcz nasycony
- 11.9 g
- Sód
- 180.6 mg