Cake fondant au chocolat

Cake fondant au chocolat

3.3 388 ocen
Przygotowanie 5 min
Czas całkowity 35 min
8 parts

Składniki

  • de chocolat noir 50% de cacao en morceaux
    120 g
  • de beurre demi-sel coupé en morceaux et un peu pour le moule
    120 g
  • œufs
    2
  • de sucre en poudre
    60 g
  • de farine de blé et un peu pour le moule
    45 g
  • de levure chimique
    1 c. à café
  • de fécule de maïs
    15 g
  • de fleur de sel
    1 pincée

Wartości odżywcze na 1 part

Kalorie 274.9 kcal / 1150.4 kJ
Białko 3.9 g
Tłuszcz 20.1 g
Węglowodany 20.4 g
Błonnik 1.9 g
Tłuszcz nasycony 11.9 g
Sód 180.6 mg

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Możesz także polubić...