Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 700 g de tomates pera en trozos
- 60 g de cebolla roja en trozos
- 50 g de aceitunas negras sin hueso
- 1 cucharada de alcaparras
- ½ cucharadita de sal
- 1 pellizco de orégano seco
- agua
- Wartości odżywcze
- na 1 tarro
- Kalorie
- 464.5 kJ / 111 kcal
- Białko
- 4.2 g
- Węglowodany
- 14.3 g
- Tłuszcz
- 4.5 g
- Błonnik
- 8.4 g
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Cannelés
26h
Mermelada de fresas
1h 5 min
Remolacha fermentada
72h
Salsa de tomate estilo italiano
35 min
Jardinera de verduras en vinagre
1h 15 min
Mermelada de pera y manzana
30 min
Penca de acelga rebozada rellena de bechamel, crema de aceite de oliva, hongo laminado y polvo de ibérico.
9 Std. 45 Min
Compota de manzanas y peras
20min
Conserva de tomates cherry
1h 30min
Mermelada de cerezas
35 min
Mermelada de ciruela y manzana al aroma de canela
1h
Mermelada de albaricoque con jengibre
1h