Pan chino

Pan chino

4.6 117 ocen
Przygotowanie 15 min
Czas całkowity 1 godz. 15 min
10 unidades

Składniki

Masa
  • 120 g de agua
  • 5 g de aceite
  • 5 g de levadura de panadería deshidratada (1 sobre)
  • 25 g de azúcar
  • 250 g de harina de fuerza
  • 1 pellizco de sal
  • 1 trozo de mantequilla (para engrasar el Varoma)
Cocción del pan
  • 500 g de agua
  • 500 g de aceite para freír

Poziom trudności

średni


Wartości odżywcze na 1 unidad

Sód 18.1 mg
Białko 3.2 g
Kalorie 2335 kJ / 558 kcal
Tłuszcz 52.1 g
Błonnik 0.7 g
Tłuszcz nasycony 4.5 g
Węglowodany 20.8 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Może spodoba Ci się również...