![Pan chino Pan chino](https://assets.tmecosys.com/image/upload/t_web767x639/img/recipe/ras/Assets/66561889-b5b7-4071-a8ee-f4f35c5c17d3/Derivates/b417dcdf-b287-401b-a5e1-6e2d27b96d4c.jpg)
Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
Masa
- 120 g de agua
- 5 g de aceite
- 5 g de levadura de panadería deshidratada (1 sobre)
- 25 g de azúcar
- 250 g de harina de fuerza
- 1 pellizco de sal
- 1 trozo de mantequilla (para engrasar el Varoma)
Cocción del pan
- 500 g de agua
- 500 g de aceite para freír
- Wartości odżywcze
- na 1 unidad
- Kalorie
- 2335 kJ / 558 kcal
- Białko
- 3.2 g
- Węglowodany
- 20.8 g
- Tłuszcz
- 52.1 g
- Tłuszcz nasycony
- 4.5 g
- Błonnik
- 0.7 g
- Sód
- 18.1 mg
Alternatywne przepisy
Bollos de leche rellenos de chocolate
2 Std. 30 Min
Xuxos de crema
1 Std. 30 Min
Rosquillas americanas (doughnuts)
2h 10min
Pan rápido a la plancha
25 Min
Bambas de nata
1h 50min
Baguette
3 godz. 45 min
Helado frito con sirope de chocolate
1óra 5p
Solomillos de pollo al estilo Kentucky (HESTAN CUE)
3 Std. 20 Min
Minirollitos de primavera con salsa agridulce
30 min
Panecillos al vapor rellenos de carne de cerdo (Baozi)
2h 10min
Bao buns de cerdo
2h
Pollo frito al estilo Kentucky
3 Std. 20 Min