Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
Omáčka
- 150 gramů minerální vody, neperlivé
-
1
vrchovatá čajová lžička masové dochucovací pasty
lub 1 kostka masového bujónu - 1 špetka mletého černého pepře
- 1 čajová lžička soli
- 4 polévkové lžíce vinného octa, bílého
- 3 polévkové lžíce hořčice
- 45 gramů olivového oleje
Bramborový salát
- 500 gramů vody
- 4 polévkové lžíce soli
- 800 gramů brambor, malých (cca 3-4 cm), neoloupaných
- 150 gramů anglické slaniny, na kostičky (cca 1 cm)
- 200 gramů červené cibule, na kolečka
- Wartości odżywcze
- na 1 porci
- Kalorie
- 1461 kJ / 349 kcal
- Białko
- 6.8 g
- Węglowodany
- 35.6 g
- Tłuszcz
- 21.6 g
- Błonnik
- 3.5 g
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Špagety Carbonara
40 dk
Houbové rizoto s vejcem v rajčatovém hnízdě
50min
Brambory na středozemní způsob
2h 30min
Vejce se žampiónovou náplní
40 dk
Brambory s tvarohem a zeleninou
40 dk
Bramborový salát s vejci a majonézou
1h 30 min
Vodka orange
5min
Friday night
6 min
Vánoční bramborový salát
45 dk
Slaný koláč chryzantéma
1h 55min
Brambory ve slupce s tvarohovým dipem
1h
Teplý bramborový salát se slaninou
1sa 15 dk