Ceviche peruviana

Ceviche peruviana

5.0 2 oceny
Przygotowanie 30 min
Czas całkowity 1 godz. 35 min
6 porzioni

Składniki

  • 500 g di acqua
  • 300 g di patate americane dolci con la buccia
  • 1 cipolla rossa
  • 150 g di succo di lime, spremuto fresco
  • 2 spicchi di aglio
  • 1 rametto di coriandolo fresco le foglioline lavate ed asciugate, + q.b.
  • ½ peperoncino habanero senza semi
    ½ peperoncino rosso, senza semi
  • 4 cubetti di ghiaccio
  • 300 g di spigola (branzino) senza pelle e senza lische, a cubetti (2 cm)
  • 300 g di filetto di salmone fresco senza pelle e senza lische a cubetti (2 cm)
  • ½ cucchiaino di sale

Wartości odżywcze na 1 porzione

Białko 20 g
Kalorie 947 kJ / 226 kcal
Tłuszcz 10 g
Błonnik 2 g
Węglowodany 13 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Możesz także polubić...