Urządzenia i Akcesoria
Pastel imposible al Varoma
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 6 godz.
6 porciones
Składniki
-
50 g de caramelo líquido
-
200 g de leche condensada
-
200 g de leche evaporada
-
4 huevos
-
2 cucharaditas de esencia de vainilla
-
50 g de azúcar
-
15 g cocoa en polvo
-
30 g de harina
-
1 pizca de sal
-
1500 g de agua para el vapor
Poziom trudności
średni
Wartości odżywcze na 1 porción
Sód
174.2 mg
Białko
9.9 g
Kalorie
1191.1 kJ /
284.7 kcal
Tłuszcz
9.2 g
Błonnik
1.1 g
Tłuszcz nasycony
4.7 g
Węglowodany
41.9 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w
Delicias de chocolate
8 Przepisów
Meksyk
Meksyk
Może spodoba Ci się również...
Rosca de reyes
3 godz.
Pan de muerto
3 godz.
Tamales dulces de pasas
2 godz.
Flan de queso crema
4 godz.
Cheesecake de naranja al Varoma
7 godz.
Tortillas de harina caseras
1 godz.
Jericallas
5 godz.
Pastel imposible al vapor
2 godz. 40 min
Choco-rol de chocolate
30 min
Tamales guanajuatenses
2 godz. 30 min
Pay de queso
6 godz.
Pan de elote
1 godz.