Urządzenia i Akcesoria
Udon casero
Przygotowanie 30 min
Czas całkowity 1 godz.
6 porciones
Składniki
Udon
-
15 g de sal fina
-
250 g de agua
-
530 g de harina de trigo y un poco más para trabajar
Caldo para udon
-
1000 g de agua
-
100 g de salsa de soya
-
100 g de mirin
-
1 cda polvo de dashi, instantáneo
-
cebollín finamente picado para decorar
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 porciones
Białko
11 g
Kalorie
1500 kJ /
357 kcal
Tłuszcz
1 g
Błonnik
2 g
Węglowodany
73 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w
RECETAS DEL MUNDO
65 Przepisów
Meksyk
Meksyk
Może spodoba Ci się również...
Ramen japonés
1 Std. 40 Min
Huevos cazuela
30 Min
Quesadillas de quelites al comal
40 Min
Margarita
5 Min
Tacos de camarón de la Viga
40 Min
Noodles con cordero
30 Min
Arroz jazmín con coco
50 Min
Pescado a la talla
40 Min
Chile manzano en vinagre
10 Min
Caldo de camarón
25 Min
Clericot
10 Min
Pizza Campesina
2 Std. 10 Min