Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 10 g de jengibre, fresco y pelado
- 10 g de ajo, pelado
-
5
g de té limón, fresco, solamente el tallo
lub 1 cdita de ralladura de limón verde - 20 g de aceite vegetal
- 400 g de pechuga de pollo deshuesada y sin piel, cortada en láminas
- 230 g de camarones medianos crudos, sin cabeza
- 400 g de leche de coco
- 150 g de agua
- ½ cdita de chile de árbol seco
- 230 g de hongos cremini, cortados en láminas
- 100 g de puré de jitomate
-
30
g de salsa de pescado (opcjonalnie)
lub ½ cdita de sal fina (opcjonalnie) - hojas de cilantro, frescas, para decorar
- Wartości odżywcze
- na 1 porciones
- Kalorie
- 760 kJ / 181 kcal
- Białko
- 25 g
- Węglowodany
- 6 g
- Tłuszcz
- 6 g
- Błonnik
- 3 g
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Tacos de lechuga Hunan
35 min
Albóndigas Griegas con tzatziki low carb
30 min
Risotto con poro y limón
25 min
Ramen de curry rojo con pollo
35 min
Misoshiru (sopa miso)
15 Min
Satay de res
2h 30min
Korma de res
2h 25min
Carne con té limón (Kuruma iraichchi) y roti de coco (pan plano)
1h 40min
Camarones saganaki con queso feta
35 min
Ensalada de pepino y yogurt
15 Min
Pollo tandoor
6 godz. 45 min
Boeuf bourguignon (Julie & Julia)
2h 40min