Urządzenia i Akcesoria
Gozleme
Przygotowanie 1 godz. 30 min
Czas całkowity 1 godz. 40 min
16 portions
Składniki
Dough
-
milk200 g
-
egg1
-
extra virgin olive oil40 g
-
Greek-style natural yoghurt150 g
-
dried instant yeast2 tsp
-
plain flour plus extra for dusting600 g
-
baking powder½ tsp
-
white sugar1 tsp
-
salt½ tsp
Filling
-
tasty cheese cut into cubes150 g
-
fresh mint leaves only5 sprigs
-
fresh flat-leaf parsley leaves only5 sprigs
-
fresh baby spinach leaves60 g
-
extra virgin olive oil40 g
-
garlic cloves5
-
brown onion cut into quarters1
-
ground cumin1 tsp
-
ground coriander1 tsp
-
paprika1 tsp
-
plain flour1 tbsp
-
salt¼ tsp
-
lemon juice30 g
-
ground black pepper½ tsp
-
mince (chicken, beef or lamb)500 g
-
feta cheese crumbled250 g
-
extra virgin olive oil spray for frying
-
lemon cut into wedges, to serve1
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Sód
386.4 mg
Białko
18.2 g
Kalorie
1541.2 kJ /
366.9 kcal
Tłuszcz
18.5 g
Błonnik
2.5 g
Tłuszcz nasycony
7.5 g
Węglowodany
30.7 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Focaccia
2h 5min
Herb and garlic pull-apart bread
1h 35min
Italian ricotta doughnuts with citrus curd
1h 10min
Ricotta dumplings with napoli sauce
55min
Ricotta gnocchi
2h
Naan bread
2h 40min
Sultana, apple and custard scrolls
4h 30min
Gnocchi
1h 40min
Pumpkin and blue cheese arancini with smoky yoghurt dressing
1h
Mexican stack
45min
Flour tortillas
1h 10min
Three cheese spinach scrolls
2h 15min