Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 15 g neutrales Öl
- 300 g Chinakohl, in Streifen (ca. 2 cm)
- 1000 g Wasser
- 1 TL Gojibeeren, getrocknet
- 400 g Lammfleisch, TK, aufgetaut, in dünnen Scheiben (siehe Tipp)
- 1 TL Salz
- 100 g Enoki, frisch, Wurzeln abgeschnitten (siehe Tipp)
- 1 Frühlingszwiebel, in Ringen (5 mm), zum Bestreuen
- Wartości odżywcze
- na 1 Portion
- Kalorie
- 1040 kJ / 248 kcal
- Białko
- 21 g
- Węglowodany
- 1 g
- Tłuszcz
- 17 g
- Błonnik
- 1.9 g
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Kohlsuppe mit Tofu
1 godz. 45 min
Staudensellerie mit Räuchertofu (西芹炒香干)
20 min
Rippchen mit Sauerkraut (排骨炖酸菜)
45 min
Geschmorte Kohlsprossen mit Sesam
20 min
Exotische Spitzkohlsuppe
30min
Scharfe Gemüsesuppe mit Bohnenpaste (大酱汤)
50 Min
Asiatische Gemüse-Hühner-Suppe
2 Std.
Suppenfleisch in Tomatensauce (番茄炖牛腩)
1h 30min
Rote-Bete-Rotkohl-Suppe
55min
Shiitake-Hackfleisch-Sauce (香菇肉酱)
50 Min
Weiße Bohnen mit Salbei
14sa
Rote-Bete-Eintopf
1h 30min