Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 15 g neutrales Öl
- 300 g Chinakohl, in Streifen (ca. 2 cm)
- 1000 g Wasser
- 1 TL Gojibeeren, getrocknet
- 400 g Lammfleisch, TK, aufgetaut, in dünnen Scheiben (siehe Tipp)
- 1 TL Salz
- 100 g Enoki, frisch, Wurzeln abgeschnitten (siehe Tipp)
- 1 Frühlingszwiebel, in Ringen (5 mm), zum Bestreuen
- Wartości odżywcze
- na 1 Portion
- Kalorie
- 1040 kJ / 248 kcal
- Białko
- 21 g
- Węglowodany
- 1 g
- Tłuszcz
- 17 g
- Błonnik
- 1.9 g
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Rote-Bete-Suppe
40min
Nordische Minestrone
30min
Kohlsuppe mit Tofu
1 Std. 45 Min
Rote-Bete-Rotkohl-Suppe
55min
Pak Choi mit Shimejipilzen (青菜炒鸿喜菇)
20 Min
Rote-Bete-Eintopf
1 Std. 30 Min
Asiatische Gemüsesuppe mit Tofu
1h 20min
Scharfe Gemüsesuppe mit Bohnenpaste (大酱汤)
50min
Rindfleisch-Wirsing-Eintopf mit Tomatenbröselei
3hod.
Ingwer-Spinat-Suppe
30min
Exotische Spitzkohlsuppe
30min
Wurzelgemüse-Suppe mit Cashew-Pesto
2h 20 min