
Urządzenia i Akcesoria
Hirsepuffer
Przygotowanie 40 min
Czas całkowity 1 godz. 10 min
25 Stück
Składniki
-
Parmesan in Stücken100 g
-
Zwiebel halbiert1
-
Knoblauchzehe1
-
Olivenöl20 g
-
Hirse200 g
-
Wasser400 g
-
Gewürzpaste für Gemüsebrühe, selbst gemacht1 geh. TL
-
Salz½ TL
-
Curry mild½ TL
-
Paniermehl30 g
-
Eier3
-
Öl zum Braten
Wartości odżywcze na 1 Stück
Kalorie
74 kcal /
310 kJ
Białko
3 g
Tłuszcz
4 g
Węglowodany
7 g
Błonnik
0.4 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w

THERMOMIX® Magazin 1/2018
42 Przepisy
Niemcy
Niemcy