Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 300 g de harina de fuerza (y algo más para espolvorear)
- 260 g de harina de repostería
- 30 g de azúcar
- 1 cucharadita de sal
- 20 g de levadura prensada fresca desmenuzada
- 200 g de leche
- 150 g de agua
- 1 huevo
- 60 g de mantequilla (Lurpak®) en trozos
- mantequilla (Lurpak®) para engrasar el molde
- Wartości odżywcze
- na 1 rebanadas
- Kalorie
- 469 kJ / 112 kcal
- Białko
- 3 g
- Węglowodany
- 18.4 g
- Tłuszcz
- 3 g
- Tłuszcz nasycony
- 1.6 g
- Błonnik
- 0.9 g
- Sód
- 73.3 mg
Alternatywne przepisy
Pan para hamburguesa
3 godz. 20 min
Pan de molde con semillas de amapola
2h 10 min
Pan de leche
2h 20 min
Pan integral de molde
3h
Panecillos con semillas de amapola
2 godz. 40 min
Pan integral con harina multicereales
3h 50 min
Panecillos de agua
2h
Pan de molde sin corteza
2h 20 min
Panecillos tiernos para desayuno
2h 20 min
Pan de cinco semillas
1h 50 min
Medias noches
1 Std. 20 Min
Panecillos de aceite
1 godz. 25 min