Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
Salmuera
- 1000 g de agua
- 20 g de sal
Envasado y esterilización
-
1000
g de tomates cherry
lub 1000 g de tomates pera mini - 1 cucharadita de albahaca seca
- agua
- Wartości odżywcze
- na 1 tarro
- Kalorie
- 193.4 kJ / 46.3 kcal
- Białko
- 2.2 g
- Węglowodany
- 8.8 g
- Tłuszcz
- 0.3 g
- Błonnik
- 2.7 g
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Mermelada de ciruela y manzana al aroma de canela
1h
Mermelada y jalea de manzana
2h 15min
Melocotones en almíbar
20 min
Membrillo con agaragar
2 Std. 35 Min
Membrillos al vapor con carquinyolis de harina de almendra
3h 50min
Naranja en almíbar de especias
4h 20min
Mermelada de verano
55min
Mermelada de pera y manzana
30min
Alcachofas en aceite
1h 40min
Conserva de salsa de tomate con aceitunas
1h 20 min
Berenjenas y calabacines marinados
1h 30min
Mermelada de tomate
50 min