Urządzenia i Akcesoria
Red Velvet Cupcakes
Przygotowanie 20 min
Czas całkowity 1 godz.
12 piece
Składniki
Red Velvet Cupcakes
-
cake flour160 g
-
corn starch60 g
-
baking soda½ tsp
-
cocoa powder, unsweetened1 ½ tsp
-
salt¼ tsp
-
milk at room temperature120 g
-
lemon juice1 tsp
-
egg whites2
-
unsalted butter room temperature60 g
-
sugar200 g
-
sunflower oil100 g
-
egg yolks2
-
vanilla extract2 tsp
-
red food colouring1 ½ tsp
-
vinegar¼ tsp
Honey Cream Cheese Frosting
-
cream cheese cold120 g
-
unsalted butter cold120 g
-
honey70 g
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 piece
Białko
6.75 g
Kalorie
1802 kJ /
431 kcal
Tłuszcz
21.87 g
Błonnik
0.65 g
Węglowodany
51.79 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w
SG60 Flavours
15 Przepisów
Międzynarodowy
Międzynarodowy
Może spodoba Ci się również...
Triple chocolate muffins
20 min
Fruit Ice Cream
5 min
Mango Sorbet
5 min
Sticky pork ribs with cheesy coleslaw (Thermomix®️ Cutter, TM6)
26 godz. 15 min
Magnolia Kitchen Swiss meringue buttercream
45 min
Creamy Butter Chicken
1 godz.
Smores Cupcakes
1 godz. 40 min
Tomato Basil Chicken Fettuccine
1 godz.
Chaga Mushroom and Chocolate Muffins
1 godz.
Mango sorbet
2 min
Only the best chocolate chip cookies ever
25 min
Chewy chocolate brownies
35 min