Urządzenia i Akcesoria
Pumpkin soup
Przygotowanie 15 min
Czas całkowity 35 min
4 portions
Składniki
-
oil10 g
-
fresh ginger10 g
-
pumpkin flesh cut into pieces400 g
-
potatoes cut into pieces100 g
-
raw cashew nuts50 g
-
salt plus extra to taste½ tsp
-
ground white pepper2 pinches
-
water750 g
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Białko
4 g
Kalorie
592 kJ /
141 kcal
Tłuszcz
9 g
Błonnik
2.9 g
Węglowodany
12 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w
Mediterranean Cuisine
67 Przepisów
Szwajcaria
Szwajcaria
Może spodoba Ci się również...
Lamb’s lettuce cream soup, Broccoli with olive sauce
45 min
Squash soup, Fish with rice and vegetables, Apple-pear crumble
1 godz.
Pumpkin Soup
25 min
Bacon-wrapped turkey leg with potatoes
1 godz. 40 min
Pumpkin and ginger soup
35 min
Pumpkin soup
35 min
Beef Stroganoff
1 godz.
Basic bread dough
5 min
Lemon cake
2 godz.
Roasted Pumpkin Soup with Orange
45 min
Smooth cauliflower soup
50 min
Apple cake
1 godz.