Sous-Vide Scrambled Eggs (Metric)

Sous-Vide Scrambled Eggs (Metric)

4.7 18 ocen
Przygotowanie 5 min
Czas całkowity 40 min
2 portions

Składniki

  • unsalted butter room temperature
    30 g
  • heavy cream 30%-40% M.F.
    30 g
    30 g whole milk
  • large eggs room temperature
    6
  • salt
    2 pinches
  • water to fully submerge bags (not higher than the max. fill level)
    1845 g
  • lemon juice
    2 tsp
  • ground black pepper
    1 pinch
  • fresh chives finely chopped, to taste
    1 tbsp

Poziom trudności

łatwy


Wartości odżywcze na 1 portion

Sód 681.4 mg
Białko 22.5 g
Kalorie 1898.5 kJ / 452 kcal
Tłuszcz 40.6 g
Błonnik 0.1 g
Tłuszcz nasycony 20.9 g
Węglowodany 1 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Może spodoba Ci się również...