Urządzenia i Akcesoria
Sous-Vide Scrambled Eggs (Metric)
Przygotowanie 5 min
Czas całkowity 40 min
2 portions
Składniki
-
unsalted butter room temperature30 g
-
30 g whole milkheavy cream 30%-40% M.F.30 g
-
large eggs room temperature6
-
salt2 pinches
-
water to fully submerge bags (not higher than the max. fill level)1845 g
-
lemon juice2 tsp
-
ground black pepper1 pinch
-
fresh chives finely chopped, to taste1 tbsp
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Sód
681.4 mg
Białko
22.5 g
Kalorie
1898.5 kJ /
452 kcal
Tłuszcz
40.6 g
Błonnik
0.1 g
Tłuszcz nasycony
20.9 g
Węglowodany
1 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Hot Toddy
10 min
Braised Dongpo Pork
Brak ocen
Spaghetti carbonara (TM7)
40 min
Sambal Goreng Pengantin
40 min
Tomato Basil Chicken Fettuccine
1 godz.
Browned chicken mince
20 min
Browned beef mince
20 min
Spiralized spicy pickled carrots
Brak ocen
Steamed broccoli and zucchini (6 months+)
15 min
Sous vide scrambled eggs (Skinnymixers)
35 min
Sautéed Onions (300 g)
20 min
Mashed potatoes for two (peeler)
30 min