Urządzenia i Akcesoria
Sous-Vide Scrambled Eggs (Metric)
Przygotowanie 5 min
Czas całkowity 40 min
2 portions
Składniki
-
unsalted butter room temperature30 g
-
30 g whole milkheavy cream 30%-40% M.F.30 g
-
large eggs room temperature6
-
salt2 pinches
-
water to fully submerge bags (not higher than the max. fill level)1845 g
-
lemon juice2 tsp
-
ground black pepper1 pinch
-
fresh chives finely chopped, to taste1 tbsp
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Sód
681.4 mg
Białko
22.5 g
Kalorie
1898.5 kJ /
452 kcal
Tłuszcz
40.6 g
Błonnik
0.1 g
Tłuszcz nasycony
20.9 g
Węglowodany
1 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Mojito
5 min
Seafood Rice
Brak ocen
Fruit Ice Cream
5 min
Browned beef mince
20 min
Shredded Lettuce
10 min
Sushi Rice
1 godz. 5 min
Vanilla Bean Syrup
30 min
Avocado with Egg and Salmon Tartare
50 min
Sous vide scrambled eggs (Skinnymixers)
35 min
Mushroom Risotto (TM6)
40 min
Polvo à Lagareiro (Portuguese Baked Octopus with Potatoes)
1 godz. 30 min
Poached eggs with blade cover
30 min