Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 25 克 油
- 5 克 蒜頭
- 15 克 洋蔥
- 60 克 鹹蛋黃 (約3顆)
- 100 克 蝦仁 ,去腸泥,切丁
- 30 克 新鮮香菇 ,切丁(約1公分)
- 50 克 紅蘋果 ,切丁(約1公分)
- 70 克 蘿蔓生菜 ,洗淨備用
- 30 克 玉米片 ,略拍碎
- Wartości odżywcze
- na 1 人份
- Kalorie
- 448.3 kJ / 107.2 kcal
- Białko
- 5 g
- Węglowodany
- 3.8 g
- Tłuszcz
- 8.5 g
- Błonnik
- 0.8 g