
Urządzenia i Akcesoria
金沙蘋果蝦鬆
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 20 min
4 人份
Składniki
-
油25 克
-
蒜頭5 克
-
洋蔥15 克
-
鹹蛋黃 (約3顆)60 克
-
蝦仁 ,去腸泥,切丁100 克
-
新鮮香菇 ,切丁(約1公分)30 克
-
紅蘋果 ,切丁(約1公分)50 克
-
蘿蔓生菜 ,洗淨備用70 克
-
玉米片 ,略拍碎30 克
Wartości odżywcze na 1 人份
Kalorie
107.2 kcal /
448.3 kJ
Białko
5 g
Tłuszcz
8.5 g
Węglowodany
3.8 g
Błonnik
0.8 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w

好簡單3步驟
11 Przepisów
Tajwan
Tajwan