Japanese Cheesecake (Anna)

Japanese Cheesecake (Anna)

3.9 7 ocen
Przygotowanie 15 min
Czas całkowity 6 godz. 15 min
12 slices

Składniki

  • unsalted butter to grease
    ½ oz
  • large eggs room temperature
    8
  • boiling water for bain-marie
  • cream cheese room temperature, in pieces
    12 oz
  • unsalted butter room temperature, in pieces
    4 oz
  • whole milk
    4 oz
  • salt
    ¼ tsp
  • lemon juice
    2 ¼ tsp
  • cake flour
    4 oz
  • corn starch
    1 oz
  • sugar
    8 oz
  • cream of tartar
    ½ tsp
  • fresh berries, mixed to garnish

Wartości odżywcze na 1 slice

Kalorie 344 kcal / 1439 kJ
Białko 7 g
Tłuszcz 22 g
Węglowodany 30 g
Błonnik 0 g
Tłuszcz nasycony 12 g
Sód 205 mg

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Możesz także polubić...